Heather Anderson

Tue, 05 Jul 2016 13:35:32 +0000

Apical Reform's self-designed new headquarters are distinguished by a striking slatted facade that serves dual purposes. Visually, it creates a soft fabric-like illusion as

    BauNetz.de - Bildergalerie

    Kleine Schwester - Bürogebäude in Berlin von Barkow Leibinger

    Architecture – leManoosh

    Architecture – leManoosh

    thomas heatherwick Bfc #fachada

    Rainwater collection + sun shading

    architecture facade - Szukaj w Google

    horizontal window

    10 DESIGN Zhongxun Times, Chongqing, China

    Rigshospitalet's Parking Garage, Copenhagen, 2015 - 3XN Architects - http://www.archilovers.com/projects/169215?utm_source=lov&utm_medium=email&utm_term=p1_3&utm_content=projects&utm_campaign=lov_news

    Organic Archives - leManoosh

    Hotel by Polistudio A.e.s. Società Di Ingegneria, Manama, Bahrain, The louvers have been designed with a calculated curvature that helps protecting the interior from direct sunlight during the warmest hours of the day , while maximizing the view of the exterior.

    Carbondale Architects: Nova fachada Tiffany & Co., Tóquio - Arcoweb

    Organic forms kiosk design, from the German design firm Graft and its partners This high-tech kiosks in Wolfsburg, Germany, curve shape, the angle of tilt, car from rain and direct sunlight, while allowing enough daylight to avoid costly and unnecessary artificial light.

    Angled stone surfaces create zigzags across the facade of this hospital building in Copenhagen by Danish firm 3XN

    Zahner Factory Expansion / Crawford Architects

    House in Itaberá-SP. 2012 Architecture: COA (https://www.facebook.com/coarquitetura)

    Archello ~ Great pin! For Oahu architectural design visit http://ownerbuiltdesign.com

    Bavarian History Museum | Serie Architects

    Architecture 510 Hotel Building 3D Model

    A façade with protruding lighting has been added to this building in Spain

    renzo piano musée paul klee - Bern

    Huizhou Centralcon Park Plot 5 Mixed-use Development | Aedas | Architecture | Mixed-use | Huizhou, PRC